AA – 44 | Rundt spisebord

DKK0,00

Det runde spisebord med søjlebenet, der er beklædt med halvstaflister er storebroderen til vores ikoniske AA-42 som startede hele hirtorien om DAYLY.

Ø 170 og Ø180 cm:               11.490,-

Priser er ekskl. levering … læs alle detaljer om levering, leveringspriser og unboxing her​
*Du kan læse mere om egetræet, linoleum & vedligeholdelse her

Compare

Beskrivelse

Beskrivelse

AA – 44 er storebroderen til vores klassiske AA-42: Et smukt og klassisk, rundt spisebord med et moderne udtryk, der tager afsæt i kombinationen af den bløde linoleumsbordplade og det organiske søjleben, hvor lyset spiller i de lakerede halvstaflister.

Søjlebenet er dimensioneret efter bordets diameter, og på AA 44 er søjlebenet udformet trekantet med organiske runde hjørner, hvilket sikrer både er balance i bordets designmæssige udtryk og stabilitet i hverdagen – og er som standard kokssortlakeret i farven Charcoal.  Bordpladen er en 19 mm MDF-plade, som er beklædt med Forbo desktop linoleum i præcis den farve, der matcher din indretning.

Den smukke, matte linoleumsbordplade har et ’blødt’ udtryk som samtidig er både funktionel og vedligeholdelsesvenlig. Ikke mindst når vi runder linoleumsbordpladen af med en beskyttende og praktisk kant i 2 mm massiv eg, som lægges på efter formateringen af bordpladen.

Du har frihed til at lege med farverne – også på søjlebenet – og kombinere dig frem til dit personlige og unikke DAYLY spisebord.

 

Specifikationer

Diameter:                                  Fra Ø170 til Ø180 cm

Søjlestørrelse:                            3 sider 80 cm

Højde:                                       74 cm ved overkanten af bordpladen

Linoleum:                                  Forbo desktop | 21 farver

Kant:                                          FSC-godkendt egetræ. Olieret eller sæbebehandlet

Søjle:                                          Halvstavslister | 21 farver. Standardfarve: Charcoal