OM DAYLY

Godt håndværk, stolte danske møbeltraditioner og en unik chance for at kombinere dig frem til dit helt personlige design.. læs mere nedenfor.

Dayly Furniture

Hos DAYLY finder du en helt ny kombination af godt håndværk, stolte danske møbeltraditioner og et ønske om at give dig en unik chance for at kombinere dig frem til dit helt personlige design … et møbel, som passer perfekt til dit hjem, dine drømme & din hverdag.

Vores koncept tager afsæt i vores egen forgæves jagt på et stort, rundt spisebord, der passede perfekt til vores hverdag og økonomi. Vi fandt masser af smukke løsninger, men enten var de for små eller (indrømmet) for dyre, så den kreative snedker gik selv på værkstedet … og trin for trin tog det første DAYLY bord form.

Designprocessen var både sjov og inspirerende. Vi fik bragt al vores håndværksmæssige erfaring fra vores anden virksomhed, Rebuildit, hvor vi bl.a. producerer udstillingsinventar & butiksindretning, i spil – og pludselig havde vi ikke bare et bord men et koncept, som vi kan dele med dig og hvor du også kan få del i designoplevelsen og -processen:

En række nutidige og funktionelle designelementer, som kan kombineres på kryds og tværs – og som nu også giver dig mulighed for at få dit helt eget møbel.

 

Janne og Morten, stiftere af DAYLY med børnene Saga og Storm.

 

Vi er tæt på det hele – og kan give dig en nærværende og detaljeret rådgivning på telefon, mail eller Instagram. Hvert eneste produkt, der forlader vores værksted, håndteres individuelt, tjekkes omhyggeligt og gøres klar til forsendelse og afhentning.

Så ved vi, at du får et produkt, som vi kan stå 100% indenfor. Er der noget, der skal tjekkes undervejs, så ligger værkstedet lige bag kontoret – og svaret er altid tæt på …

Du er altid velkommen til at ringe og spørg efter detaljer, gode råd og farveprøver … vi hjælper gerne!

Velkommen hos DAYLY!

Dayly

Kontakt Info

Rebuildit ApS / Dayly Furniture
Værkstedsvej 8, 6000 Kolding
Telefon: +45 5191 6479
Email: janne@dayly.dk
CVR: 38999664

Åbningstider pr. telefon:
Mandag-Torsdag: 09.30-16.00
Fredag: 09.30-14.00
Weekend og helligdage: LUKKET

Sommerferie LUKKET i UGE: 28-29-30 samt onsdag og torsdag i UGE 32

Se showrooms åbningstider her

0
Indkøbskurv