Runde spiseborde

Det var med et rundt spisebord at det hele startede og de runde spiseborde er forsat vores mest populære møbler. Hvis du sætter pris på godt håndværk, lækkert design og funktionalitet, vil du elske et rundt spisebord fra DAYLY. Alle vores spiseborde er håndlavede på vores eget værksted i Kolding, hvilket giver dig mulighed for selv at designe og tilpasse farver, ben og form. Vores unikke tilpasningsmuligheder sikrer, at dit runde eller ovale spisebord altid passer perfekt ind i din bolig.  Det er designet til at være fleksibelt og rummeligt nok til at huse alt fra intime middage til store familiefester.

Runde spiseborde med søjle

Rundbord med søjle

Runde spiseborde med ben fra Dayly

Rundbord med ben

Aflangt spisebord med søjle fra Dayly

Langbord med søjle

Det helt rigtige runde spisebord

 

Udover at et rundt spisebord er smukt, så har det også nogle praktiske fordele. Det flyder bedre i rummet og er ideelt til mindre rum, da det ikke har skarpe hjørner, som I kan støde imod.

Hvis du er typen, der elsker at være vært for middagsfester eller selskaber, er et rundt spisebord helst sikkert det oplagte valg. Runde spiseborde inviterer nemlig til hyggelige stunder og sikrer, at alle kan nyde godt selskab.

Spisebordet er hjertet i mange hjem, i hvert fald så længe vi koncentrerer os om spisestuen eller køkken/alrum. Det er her vi sidder med vores venner og vores familie. Det er her vi samles for at spise, dele historier og skabe minder sammen.

Hos DAYLY finder du et bredt udvalg af runde spiseborde, der kombinerer design og kvalitet. Med vores udvalg håber vi på, at kunne gøre det nemt at finde et spisebord, der passer til netop din smag og din boligs indretning.

At vælge det helt rigtige runde spisebord er en investering i dit hjem og din livsstil. Så tag et kig rundt i vores webshop – og lad dig inspirere til at finde et spisebord, der ikke bare ser fantastisk ud, men som også vil leve op til dine hverdagsbehov. Runde spiseborde fra DAYLY er lavet på vores eget værksted i fantastisk kvalitet og lækkert design. Vi tænker altid på funktionalitet og kvalitet, når vi laver møbler.

At vælge det helt rigtige runde spisebord er en investering i dit hjem og din livsstil. Så tag et kig rundt i vores webshop – og lad dig inspirere til at finde et spisebord, der ikke bare ser fantastisk ud, men som også vil leve op til dine hverdagsbehov. Runde spiseborde fra DAYLY er lavet på vores eget værksted i fantastisk kvalitet og lækkert design. Vi tænker altid på funktionalitet og kvalitet, når vi laver møbler.

Runde spiseborde med søjle

Hvis du foretrækker, at alle gæster kan sidde rundt om bordet uden nogle skal sidde ved et bordben, skal du vælge vores runde spiseborde med søjle. 

Se runde spiseborde med søjle

Runde spiseborde med ben

Et perfekt rundt spisebord, når familien skal samles til søndagsmiddag, fødselsdag eller hvis du skal nyde en aften med gode venner.

Se runde spiseborde med ben

Aflange spiseborde med søjle

Til alle store familier, hvor pladsen omkring bordet kan være lidt af en udfordring, anbefaler vi at kigge på vores aflange spiseborde med søjle.

Se aflange spiseborde med søjle

Fordele ved et rundt spisebord i små hjem

 

Leder du efter et spisebord til dit hjem, som ikke bare skal kunne fungere som spiseplads, men som også gerne må være samlingsstedet til hyggelig kop eftermiddagskaffe og til pladsen hvor børnene laver lektier – kan det være, at vi lige skal kigge lidt på fordelene ved et rundt spisebord.

Ikke nok med at et rundt spisebord er super elegant, det er også super praktisk i mindre rum. De runde og kurvede former fjerner nemlig alle de skarpe hjørner, som både sparer plads og gør det nemmere at bevæge sig rundt. Særligt, når pladsen er trang.

Samtidig skaber runde spiseborde en hyggelig og intim atmosfære. Ingen sidder for bordenden og alle har øjenkontakt. Der vil sikkert være nogle fagpersoner med ekspertise i social udvikling, der vil kunne kommentere på, at samtalen blomstrer nemmere omkring et rundt bord og måltiderne bliver mere sociale, men det kan også være, at det er at stramme den.

 

Det runde spisebord fra DAYLY

 

Når du bestiller et DAYLY spisebord er du selv designeren. Alle vores runde spiseborde er håndlavet af dygtige møbelsnedkere i Kolding og skræddersyet til dine ønsker. Du vælger form, farver og detaljer for at skabe et unikt møbel til dit hjem.

Bordpladen er fremstillet af 19 mm FSC-godkendt MDF og er både robust og miljøvenlig, da der er brugt trærester og udtyndingstræ fra FSC-godkendte skove. Overfladen er lavet af naturligt linoleum, der giver en blød, varm tekstur, som er en fryd for sanserne. Den matte finish leger smukt med lyset og skaber et dynamisk udseende, der ændrer sig med belysningen i rummet.

Uanset om du har brug for et rundt bord til fire eller et storslået bord til 14 personer, så har vi løsningen hos DAYLY. Vores store udvalg af størrelser og stel betyder, at du altid har plads til gæster til alle anledninger.

Smuk stil med elegant rundt bord

 

Indretning med stil, elegance og personlighed er svært og individuelt og selvom vi gerne vil have, at vi kan simplificere det og gøre det nemt – så kommer vi ikke udenom, at det netop er super-personligt. Ellers ville alle vores hjem og møbler være ens.

Men de fleste af os, kan nok blive enige om, at elegante runde borde er både smarte og stilfulde. Et flot håndlavet rundt spisebord i de rette omgivelser er svær at slå. Det ser bare flot ud. Stilfuldt og enkelt. Rummeligt og smart. Det er oplagt at mikse og matche med forskellige typer af stole for at give dit rundt spisebord en personlig touch.

Hos DAYLY elsker vi at se vores borde få liv og vi modtager jævnligt billeder fra vores kunder, der fremviser smukke spisestuer eller køkken/alrum. Det er fantastisk at se, hvordan kreativiteten udforsker de forskellige muligheder, som et rundt spisebord kan skabe i deres bolig.

Inspiration til dit runde spisebord

 

Klik på billederne her, hvor du kan se vores flotte runde spiseborde – præsenteret af samarbejdspartnere og kunder, som gladeligt fremviser deres DAYLY spisebord.

Se blandt andet vores DAYLY-bord i Aftenshowet på DRTV med smukke Sara Bro og Jacob Haugaard ved bordet.

Du kan også se vores bord i forhallen på Admiral Hotel i København eller vores smukke runde spisebord hos Carina Malissa, som er en af Danmarks største og mest fulgte instagrammere med flere end 300.000 følgere.

Pleje og vedligeholdelse

 

Brug en blød, fugtig, opvredet klud med et neutralt rengøringsmiddel. Undgå at bruge stærke rengøringsmidler eller slibende klude, som kan ridse træ og overflade.

Bordpladen bør modtage linoleumspleje og vi anbefaler, at du med jævne mellemrum bruger Forbo Monel plejemiddel. Ved kraftigere tilsmudsning anvendes et neutralt grundrengøringsmiddel i den rette opløsning (fx Forbo Cleaner, der er et affedtende neutralt rengøringsmiddel).

Brug aldrig for meget vand på bordpladen og omkring trækanten på bordet. Træ rejser sig ved for meget vand, så tør forsigtigt med en opvredet klud omkring kanten så den forbliver pæn, dette gælder også ved en farvet PVC kant.

Få rådgivning om valg af spisebord

 

Har du brug for hjælp til at finde det helt rigtige runde spisebord fra DAYLY, så tag endelig fat i os. Vi svarer alle hverdage, så hurtigt vi kan.

Vi ved hvor svært det kan være, at træffe beslutninger om hvordan boligens nye spisebord skal se ud. Derfor sidder altid klar med nærværende rådgivning og alle de gode råd du har brug for. Først når du siger ‘go’ går vi i gang på værkstedet med at producere jeres nye spisebord, fremstillet af de smukkeste planker af rå, bæredygtigt europæisk egetræ. 

Du har også mulighed for at opleve vores spiseborde i vores showroom på Værkstedsvej 8 i Kolding.

Har du brug for at se vores mange farver, så kan du klikke direkte til vores farvevælger her.

Vi glæder os allerede … rigtig god fornøjelse!

Morten og Janne

Dayly Furniture

Dayly

Kontakt Info

Rebuildit ApS / Dayly Furniture
Værkstedsvej 8, 6000 Kolding
Telefon: +45 5191 6479
Email: janne@dayly.dk
CVR: 38999664

Åbningstider pr. telefon:
Mandag-Torsdag: 09.30-16.00
Fredag: 09.30-14.00
Weekend og helligdage: LUKKET

FERIE LUKKET: UGE 7

Se showrooms åbningstider her

0
Indkøbskurv